четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Боулинг рожден ден - част 2


Подготовка на алея за боулинг

Много боулинг алеите са подготвени за големите детски рожден дени. Те дори могат да предоставят удобства като частни квартири, маси и столове или да ви позволи да донесе свои собствени места за сядане. Декориране на място могат да бъдат предложени от персонала в избрания място. Въпреки това, ако те не разполагат с персонал, който да декорирате за детски рожден денто за рождения ден на боулинг, ще трябва да се подготвям площ на собствения си или със семейството и приятелите.

Някои хора мислят, че е трудно да се украсяват място за детски рожден ден, но тези страни са най-лесно да се подготви. Има строги цветови теми, защото детски рожден дента обикновено са цветни теми. Представете си, като играчки, бонбони и костюми. Анимационни герои могат да бъдат въвлечени в темата. Балони са общи декорации за деца и те не са скъпи.

Хранително меню

Да не забравяме тортата. Без значение къде се провежда детски рожден ден, торта ще завърши на снимачната площадка. Тортата трябва да върви с темата на детски рожден ден. Популярни торти за детски страна са тези, с анимационни теми. Някои зали за боулинг търсене, което сте закупили от тях храна. За да се избегне конфликт, поиска от собственика, ако можете да донесете вашата собствена храна. Ако алеята трябва да се погрижат за храната на детски рожден ден, се уверете, че те служат за храна, че децата биха искали да ядат.

Няма коментари:

Публикуване на коментар