сряда, 8 февруари 2012 г.

Лимбо и детски рожден ден


Двама възрастни държат полюс, въже или метлата на височина за детето. Старт на музика (Карибския басейн е най-добре). Децата трябва да ходят под полюса, без да го докосвате. След всеки кръг, възрастните по-ниско полюс инч или два. Когато полюс стане много ниско, децата могат да се огъват назад и Shimmy под, или дори да пълзи. Ако даден играч докосне полюс, той е.

Twist: Limbo Pirate - възрастни държат меч игра Halloween Limbo - възрастни държат метла на вещица, фея детски рожден ден - възрастни притежават магическа пръчка

Друг Twist: Вода Limbo - Имате възрастен точка поток на вода за децата до забрава под. Чудесно за басейн детски рожден ден!

ПАМЕТ

Място около 10 до 15 малки предмети или играчки за детски рожден ден, като молив, часовник, гребен, лъжица, играчка, кола и т.н. върху поднос и се покрива с кърпа. Имате гостите да седнат в кръг с тавата в средата. Премахване на кърпа за 60 секунди, докато гостите се опитват да се помни, тъй като много от обектите, като е възможно. Когато времето е, сменете кърпата.

Сега, всеки човек трябва да назоват обект на поставката. Първият човек, който не успее да име един обект, се повтаря обект или имена, е нещо, което не е на тавата. След това тавата се отстраняват и някои или всички замени на обектите, както и играта отново започна с лицето, след този, който е извън. Ако играта е твърде лесно за групата, добавете повече обекти, или да се намали времето.

Няма коментари:

Публикуване на коментар