неделя, 5 февруари 2012 г.

Нова идея за детски рожден ден


Най-вълнуващата част от страна на децата е страна игри, и защо да не започнем с класиката? Ние всички сме играли музикални столове, PIN-опашка, и забрава. Но замисляли ли сте ги играе по този начин? Научете се как да се даде възможност на всяка класическата идея за игра на детето страна свой уникален обрат, за да се поберат вашата страна тема.

Bean Bag хвърляне / Нахранете MONSTER

Draw чудовище лице върху парче на борда на плакат или тежки картон и изрежете дупка в кутията, където устата му ще бъде достатъчно голям, за да бъдат хвърлени чрез лесно боб торби. Lean лицето чудовище срещу един стол и го поставете 6-8 метра (в зависимост от способностите на гостите).

Всеки поема своя страна, хвърлят три елемента на "храна" (употреба Пъфове, кърпа топки, сплескани чорапи, или други малки предмети като скърцане играчки за кучета) в устата на героя. След всяко дете
своя страна, извличане на "храна" и го предаде на следващото си дете. Всеки път, когато детето успешно "емисии" чудовището, той получава малка награда, под формата на стикер или увити бонбони.

Няма коментари:

Публикуване на коментар