събота, 11 февруари 2012 г.

Играта "Саймън каза" е една от най-забавните за детско парти


Децата стоят в една група в предната част на лидера. Лидерът казва: "Саймън каза" Прави това, "тъй като тя кранове на главата си, пляска ръцете си, се обръща и др. Децата трябва да следват действията на лидера, но само ако тя започва с" Саймън казва ... " Ако лидерът просто казва: "Прави това, децата трябва да направим нищо. Ако едно дете прави грешка, той е. Последното дете "в" е победител.

Twist: Промяна "Саймън казва" характер, отнасящи се към темата на вашата детски рожден ден: "Blackbeard казва:" Пиратската детски рожден ден "Spider Man казва:" за детски рожден ден Spider Man, "Пепеляшка казва, че" за страна "Принцес".

SPIN бутилката (за отваряне на подаръци)

Директни гостите да седят в кръг, което притежава донесоха подарък. Рожден ден на детето се върти бутилка сода и отваря дар на детски рожден ден гост, в които бутилка сочи, когато спре да. Ако се спре на човек, който вече е даден дар, просто отиди наляво, докато не се намери някой, че не е имал дар те донесе открита. Спокоен и тих начин за отваряне на подаръци, без всички бутане и блъскане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар